Hoi! Ik ben Soli Moradi, een fotograaf uit Iran, nu gevestigd in Nederland. Mijn specialisatie ligt in zwangerschaps-, baby- en kinderfotografie. Ik geniet enorm van het fotograferen van kinderen en voel een diepe passie voor kunstfotografie. Bovendien heb ik ruime ervaring in het vastleggen van vastgoed op een prachtige manier.

Mijn foto’s komen niet alleen uit de camera; ze worden geboren uit mijn perspectief en mijn hart. Kunst en filosofie beginnen in mijn brein, groeien in mijn ziel en vinden hun weg naar buiten via mijn camera. Elke dag is voor mij een nieuwe kans om nieuwe ervaringen op te doen.

Fotografie is voor mij ontstaan uit liefde – liefde voor het leven, liefde voor kleuren, liefde voor creatie en liefde voor observatie. Achter elke foto schuilt een betekenis en een verhaal, van een kind dat zijn favoriete koekje koestert alsof het de hele wereld is, tot een worstelende man die nadenkt over zijn volgende stappen in het leven.

Ik begrijp dat zwangerschap en de babytijd buitengewone momenten zijn, gevuld met liefde, verwondering en hoop. Met mijn passie voor fotografie leg ik met trots deze bijzondere hoofdstukken in jouw leven vast. Ik benader elke sessie met een uniek perspectief, waarbij ik jou en je gezin in een prachtig licht zet en de ware emoties en intieme momenten vastleg.

Laat mij de kostbare momenten van je zwangerschap vastleggen, waar de liefde voor het nieuwe leven voelbaar is. En wanneer de baby geboren is, leg ik met liefde de tedere details, schattige glimlachjes en de magie van die eerste dagen vast. Samen creëren we een visueel verhaal dat de tijd bevriest en je telkens weer terugbrengt naar die onvergetelijke momenten.

Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken en jouw unieke verhaal te vertalen naar beelden die een leven lang meegaan. Laten we de kunst van het vastleggen van herinneringen omarmen en samen een meesterwerk creëren dat je voor altijd koestert.