Prijzen

Stap binnen in een tijdloze reis vol onvergetelijke momenten met mijn exclusieve pakketten.

Met mijn “Belly Bliss”-pakket vang ik de pracht en vreugde van de zwangerschapsperiode. Ik leg de stralende gelukzaligheid op je gezicht en de tedere momenten waarop je je groeiende buik koestert vast. Laat me elke sprankeling van vreugde en verwachting vereeuwigen, zodat de intieme band tussen jou en je baby voor altijd wordt vastgelegd.

Voor de allerkleinsten heb ik het “Tiny Treasures”-pakket ontworpen. Hiermee leg ik de kostbare momenten van pasgeboren geluk vast. Elk detail, van de tere wimpers tot de mini-vingertjes en teentjes, wordt met liefdevolle zorg vastgelegd. Dit pakket benadrukt de unieke schoonheid en kwetsbaarheid van jouw pasgeboren baby, en creëert een tijdloze herinnering aan de eerste dagen van hun leven.

Met mijn “Cherished Moments”-pakket vang ik de onvergetelijke momenten van de babytijd en opgroeiende kinderen. Ik leg de schaterlachjes, nieuwsgierige blikken en tedere interacties tussen ouder en kind vast. Laat me jouw kostbare herinneringen vereeuwigen, zodat ze voor altijd gekoesterd kunnen worden.

Kies het pakket dat het beste bij je past en laat mij jouw verhaal vertellen met prachtige beelden. Neem contact met me op via telefoon of whatsapp op 06-15306929 of stuur me een mail op info@soliphotography.nl.  Ik kijk ernaar uit om jouw bijzondere momenten vast te leggen op een manier die je voor altijd zult koesteren.

Boek snel en profiteer van een korting van 10% op onderstaande prijzen als je voor eind april 2024 boekt!

Belly Bliss Pakket

Tiny Treasures Pakket

Cherished Moments Pakket

Alle prijzen zijn inclusief BTW en in mijn professionele fotostudio in Voorburg. Op locatie is ook mogelijk, dan komt er 50 euro aan kosten bij tot een enkele afstand van 100km vanuit Voorburg. Voor het weekend geldt een opslag van 50 euro.